Tisztelt látogató!

A címsorra, vagy bannerra kattintva elérheti teljes leírásunkat, honlapunkat! Azért is érdemes, mert össze tudja hasonlítani, mennyit változott weboldalunk, mennyit változtak szálláshelyeink! Ha nekem nem hiszel, keresd honlapunkat és a képeket!

Abádszalók lendületes nyarai minden évben egyre több élményt tudnak nyújtani. Az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat alatt széles választékban megtalálhatok a folyamatos és megújuló programok, újabb találkozók, fesztiválok. A város szeretne felzárkózni a mai követelményeknek, ezért a part és a műsorok választéka elengedhetetlen kényes pontja a városnak!

Kínáljuk élményeinket, ami szerencsére tömegeket vonz. A vadabb, illetve válalkozó szelleműek hasíthatnak a vizen, de ereiket meg is mutathatják az erőpróbákon, versenyeken is. Csoportokat mozgatunk meg egyre több kupa felálításával, egyre több torna megrendezésével is. A Tisza-tó természeti értékeinek megóvására is a Vizszintavató versenyek hívják fel a figyelmet.

A tónak hatalmas természeti értékei, egyedi klímája teszi lehetővé a világon egyedülálló ökoszisztéma felállását. Aki szereti a természet közelségét, legyen az horgász, vagy természetbúvár, itt a helye, hogy megismerje a Tisza ezen pontjának érdekes és egyben vad világát. Szerencsére nem csak a vad részeges bulik adnak lehetőséget a nyári idő eltöltésére, hanem az aktívan pihenni vágyók is megtalálhatják itt számításaikat.

A környéken a történelem mély barázdát húzott, sok ember kedvenc időtöltése a régmúlt nyomainak felkutatása is. A vidéken már az emberek vegyessége is megfigyelhető, a hagyományőrző Jászok és a konok Kunok temperamentumának egyvelege alkotja. A világháborús hős, a Horthy Kastély és hagyatékai, az Ökocentrum, a Hortobágy és dorolhatnánk a sort.

A nyaralása kellemességének, vagy élményeinek csak az Ön fantáziája szab határt.

Teljeskörű leírásainkat, árainkat, kapcsolati adatainkat, a nyár programjait a megújult honlapunkon talál, melynek a címe: www.abad.hu

Amennyiben ismeri szálláshelyeinket, mert már járt itt korábban és szeretne szálláshelyet foglalni, ne is habozzon tovább, keressen minket bátran telefonon, E-mailben, foglalja le szállását!

Az árak mindig nagy kérdések voltak, hirdetésekben mindig másképpen kellett megadni, vagy megtalált egy régi oldalt ezért az érdeklődő mindig mást mondott. Ezt a hibát és kis félreértéseket kiküszöbölni szándékozunk azzal, hogy elsőként Abádszalókon konkrét árajánlatokat adtunk meg szálláshelyeinkről.

 

A szálláshely ára elérhető a következő oldalon: www.abad.hu/Áraink

Elérhetőségeink telefonon:

Kontra Ferencné          : 20/662-4476
Madarasiné Kontra Judit: 20/265-0221
Madarasi György        : 20/265-0222
E-mailben               : kontrane@freemail.hu

 

Nálunk fizethet Üdülési Csekkel, vagy CafeTeria kártyával is!


 PageRank Kereső optimalizálás                     Magyar Honlap Linkek

   

ARTidas linkgyűjteményCylex Silver Díj